Despre | Deloitte Romania Blogs

Despre

„Deloitte” este brand-ul sub care zeci de mii de specialisti din firme independente din intrega lume colaboreaza pentru a oferi servicii clientilor in urmatoarele domenii – audit, consultanta, consultanta financiara, managementul riscului si taxe. Aceste firme sunt firmele membre Deloitte Touche Tohmatsu Limited (“DTTL”), o companie cu raspundere limitata din Marea Britanie.

Fiecare firma membra ofera servicii intr-o anumita zona geografica si este supusa legislatiei si reglementarilor profesionale din tara/tarile respective. Fiecare firma membra DTTL este structurata in mod diferit conform legislatiei nationale, reglementarilor, cutumelor si altor factori, si poate furniza servicii in zonele de activitate prin intermediul sucursalelor, filialelor si/sau altor entitati. Exista firme membre care nu ofera toata gama de servicii, si este posibil ca anumite servicii sa nu fie disponibile clientilor conform regulilor si reglementarilor contabile.

DTTL si firmele membre sunt entitati juridice separate si independente, prin urmare acestea nu au nicio obligatie fata de celelalte firme membre. DTTL si firmele membre nu isi asuma responsabilitatea fata de actele sau omisiunile celorlaltor firme membre. DTTL (denumit si „Deloitte Global”) nu ofera servicii clientilor.

Textele publicate pe această platformă servesc drept instrumente de documentare. Menţionăm că aceste texte nu au valoare juridică. Numai cele publicate în Jurnalul Oficial pot fi folosite ca texte de referinţă în scopuri juridice.

Doresc să ma abonez la publicațiile Deloitte
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text. captcha txt